Собствени компресорни станции

  • Компресорна станция гр. Камено

Адрес

гр. Камено
ул. Христо Ботев № 20
(до стадиона)

GPS координати

Север: 42° 34’;
Изток: 27° 18’;

  • Компресорна станция град Бургас

Адрес

Северна промишлена зона
(пресечката на Хлебозавода)

GPS координати компресорна станция Бургас:

Север: 42° 30’;
Изток: 27° 26’;

Bookmark and Share