Трима „мениджъри за един ден" ръководиха Овергаз

12 Март 2014
 

На 12 март 2014 година, сряда, трима бъдещи специалисти – двама студенти и един ученик – прекараха работната сряда на ключови ръководни позиции в Овергаз. В рамките на инициативата „Мениджър за един ден" те получиха възможността да участват в благотворителните инициативи на компанията, присъстваха на работни срещи и представиха своите ръководни идеи с експертната помощ на доказаните специалисти в газовата компания.

 

Дафинка Ангелова, ученичка в 11-ти клас на Националната финансово-стопанска гимназия в София, и Ина Тошева и Цветомир Аврамов – студенти в Университета за национално и световно стопанство – допълниха за ден екипите, които управляват финансите на компанията, обслужват нейните клиенти, осъществяват маркетинговите стратегии на газовото дружество и не на последно място подбират ценните кадри и развиват социално отговорния образ на Овергаз.

 

Мениджърите на фирмата запознаха своите заместници за ден с историята на компанията и нейната социална политика, финансовите решения и предизвикателства, процеса на работа с клиенти и маркетинговите особености на газификацията като комунална услуга. Опитните специалисти споделиха и практическите си умения, като дадоха на бъдещите професионалисти полезни съвети за тяхното предстоящо кариерно развитие.

 

Овергаз участва в инициативата „Мениджър за един ден" на Фондация „Джуниър Ачийвмънт" за единадесета година. До този момент близо 80 младежи са имали възможността да посетят компанията и да ръководят за ден различните й звена.

 

Bookmark and Share